Bossaball huren

2022: Momenteel organiseren we geen evenementen op locatie. 

Enkel nog mogelijk om workshops te volgen op zondagnamiddag!

BOSSABALL WORKSHOP

Bossaball is een spectaculair balspel dat gespeeld wordt door twee teams. Het combineert volleybal, voetbal en gymnastiek. Het speelveld bestaat uit luchtkussens en trampolines met een net in het midden.


Vanuit onze jarenlange ervaring merken wij dat Bossaball zeer makkelijk gespeeld kan worden door personen ouder dan 10 jaar: een beetje volleybal of voetbal ervaring is voldoende voor een leuk spelletje Bossaball! Door de grote luchtkussens en trampolines wordt men automatisch enthousiast om Bossaball zelf te proberen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar hebben we een speciale variant van Bossaball ontwikkeld zodat ook zij kunnen genieten van het Bossaballspel!


Een workshop Bossaball bestaat uit:


Compleet Bossaballveld

Begeleiding door een deskundige instructeur

1,5 uur Bossaball plezier

Geef graag aan ons door op welke wijze u onze instructeur zou willen inzetten. De instructeur kan speluitleg of korte workshops geven en kunnen bijvoorbeeld ook als wedstrijdbegeleider optreden.


Heeft u speciale wensen: wilt u het veld langer inzetten of voldoet ons standaard aanbod niet aan uw wensen, neemt u dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat.


BEDRIJFSUITJE

Voor een bedrijfsuitje is het mogelijk om Bossaball te spelen. Dit kan in een workshopvorm van anderhalf uur. Het is ook mogelijk een toernooivorm te spelen met meerdere sporten. Een bedrijfsuitje is te combineren met een hapje en drankje in de cafetaria die uitkijkt op het speelveld.


Bossaball is meer dan sport, Bossaball is ook muziek! Zomerse klanken zijn te horen op en naast het Bossaballveld. Het woord Bossaball is niet voor niets afgeleid van de Braziliaanse muziekstroming Bossanova. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden neem je best contact met ons op. De gegevens staan onderaan deze pagina.


TEAMUITJE

Bossaball is de perfecte sport voor de afsluiting van het seizoen of voor jou teambuildingactiviteiten. We geen tuimbuildingactiviteiten voor voetbalclub, volleybalclubs, handbalclubs, rugby, turnkringen, noem maar op. Een sportieve en spectaculaire invulling van het teamuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden neem je best contact met ons op. De gegevens staan onderaan deze pagina.


VRIJGEZELLENFEEST

Bossaball is de perfecte sport voor een vrijgezellenfeest. Een sportieve en spectaculaire invulling van de gezellige dag. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden neem je best contact met ons op. De gegevens staan onderaan deze pagina.


SCHOLEN

Al lang met jouw klas op zoek naar een leuke nieuwe activiteit om te doen? Dan is Bossaball een hele goede optie voor jouw klassenuitje! Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld. Een leuke, laagdrempelige manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren.


Ook is het mogelijk om met meerdere klassen langs te komen! Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden neem je best contact met ons op. De gegevens staan onderaan deze pagina.


OP LOCATIE

Wij komen graag met onze Bossaballvelden bij jullie op locatie. Op locatie zullen er altijd minimaal twee instructeurs van ons aanwezig zijn die de workshop of wedstrijd leiden. We kunnen workshops geven, demo’s met 4 of 8 spelers geven, een toernooi of clinics organiseren. Hierbij kunnen wij het programma volledig afstemmen op de doelgroep. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.


Het bossaballveld kan geplaatst worden op beton, gras en zand. Dit zorgt ervoor dat het evenement overal plaats kan vinden, zelfs binnen. Heeft u geen locatie beschikbaar, geen nood. Wij kunnen een geschikte locatie voor uw actief bedrijfsuitje op meerdere plekken in het land verzorgen!